Arama
Arama Sonuçları
Yaz Kur'an kurslarında rekor…
3 Temmuz’dan bu yana 2 milyon öğrenci kayıt yaptırdı. Dönem sonuna kadar sayının 4 milyona yaklaşması bekleniyor.
Umre tarihleri açıklandı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023-2024 yılı umre turlarının 15 Ağustos'ta başlayacağını, isteyenlerin 10 Temmuz itibarıyla bu turlara kaydolabileceğini açıkladı.
Kurban kesim bedelleri açıklandı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2023 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 5 bin 950 lira, yurt dışında 2 bin 750 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
TRT Diyanet Çocuk kanalı yayına başladı
TRT Diyanet Çocuk kanalı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu iş birliğinde yayın hayatına başladı. 24 özgün içerikle test yayınına başlayan, çocuklar için dini içerikli animasyon çizgi diziler üretecek olan TRT Diyanet Çocuk”, “"Kalplere Yolculuk” sloganıyla devam edecek.
Hac kura sonuçları bu akşam açıklanıyor
Diyanet İşleri Başkanlığı hac kuraları için açıklamada bulundu. Hac kuraları için ön başvurular 5 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında alınmıştı. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023 yılı hac kura sonuçlarının bugün saat 22.00'den itibaren e-Devlet üzerinden sorgulanabileceğini açıkladı.
Tüm Tükriye'de sela okundu
Depremde hayatını kaybedenler için ülke genelinde sela okundu.
Ramazan umresi için kayıtlar başladı
Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023 ramazan umresi turları için kayıtların başladığını duyurdu.Yapılan açıklamada, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenecek turlar için başvuruların e-Devlet kapısı ile il ve ilçe müftülüklerinden yapılacağı belirtildi.
2022 hac kontenjanı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2022 yılı hac kontenjanının 37 bin 770 olduğunu açıkladı.
Bitmeyen camiye çözüm arayışı
Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü'nde 12 Ağustos 2016'da temeli atılan ve 5 bin kişi kapasiteli Muhammed Alparslan Han Camii için il protokolü harekete geçti.
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'teravih namazı' kararı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayı boyunca teravih namazlarının yüz yüze camilerde cemaatle kılınacağını açıkladı.
Başkan Erbaş KÜ İlahiyat Fakültesi ziyareti
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek, Üniversite yönetimi ve fakülte akademisyenleri ile bir araya geldi.
Başkan Erbaş Kastamonu’da Cuma namazı kıldırdı
Kastamonu Nasrullah Kadı Camii’nde, Cuma namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hutbesinde bağımlılığa dikkat çekerek “Bağımlılık, insan onuruyla bağdaşmayan hastalıktır” dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Kastamonu’da
Kastamonu’da konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Birliğin ve beraberliğin şehirlerimizin maddi ve manevi anlamda gelişmesi için kullanılmış olması bizi son derece mutlu ediyor” dedi.
Cideli aile, Çanakkale'de camii yaptırdı
Cideli Aslan ailesinin sahibi olduğu İÇDAŞ tarafından Çanakkale'de yapımı tamamlanan 18 Mart Hatime Ana Ulu Camisi törenle açıldı. Aslan ailesinin fertlerinden ‘Hatime Ana’nın adının verildiği ve 45 milyon lira bütçe aktardığı cami kentin en büyük ibadethanesi olma özelliğini taşıyor.
Erbaş, Mevlid Kandili Programı’na katıldı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mevlid Kandili programı için Kastamonu’ya geldi.
Nasrullah, baş imamlara ev sahipliği yapacak
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın da katılacağı Nasrullah Camii'nde gerçekleşecek Mevlit Kandili programına katılacak isimler netleşti.
Diyanet İşleri Başkanı Kastamonu'ya geliyor
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın önümüzdeki hafta başında Kastamonu'ya gelmesi bekleniyor